2012.09.13.
17:54

Írta: Bajorimre Károly

Hogyan legyek jó pasy?

"...és akkor megteremté a férfit, s villámcsapások közepette
 szórá magjait a meglepett asszonyok arcára..."
Izsaiás próféta - A vér könyve

Napjaink langymeleg békeidőiben egyre nehezebb a heteroszexuális férfiak dolga: míg a lovagkorban kardokkal és buzogányokkal bizonyították erejüket az erősebb nem képviselői, a világháborúkban pedig fegyverrel ontották egymás vérét a bátor férjek, a 2000-es években már csak hideg edzőtermek mélabús magányában adatik meg a férfiaknak hogy szabadjára engedjék a bennük tomboló állatot. Hogy jutottunk idáig? Minden az emancipációval kezdődött...

woman flexing.jpgIzmaival kérkedő szüfrazsett szabados maskarában

Az emancipáció az 1910-es évek elején terjedt el a nők körében. Az első emancipációs betegek valószínűleg Skandináviából hurcolták be a kórt Európába, majd a világ más országaiba is. A betegség azonban már az 1500-as években is ismert volt, elterjedését azonban a fertőzöttek elégetésével akkor sikerült megakadályozni a felvilágosult és szakképzett egyházi vezetőknek. II. Orbán pápa ezt írja az emancipációról internetes blogjában: "...fékevesztett nők ezrei vonultak az utcákon. A zsigereimben éreztem hogy valamit tennem kell. Tanácstalan voltam. Éjjel átjött hozzám Pál atya és alaposan átbeszéltük a teendőket. Utána órákig ölelkeztünk pizsamában." Az egyházi intézkedések (lübeck-i szerződés, numerus coitus, II. new yorki zsinat) ellenére a konkvisztádorok a világ minden pontjára elhurcolták az emancipációt. A különféle éghajlati viszonyoknak megfelelően a vírus különböző módokon mutálódott, így lehet hogy például az európai kontinensen az emancipálódó nők levetkezték ruháikat, az arab országokban viszont mind több lepellel takarták el magukat, s ezt a szokást a mai napig megőrizték. Magyarországon az 1930-as évek közepén kezdtek a nők kivonulni a fonodákból, és apránként elfoglalni a férfiak életterét. Először a szántóföldeken észleltek női jelenlétet, 1937 környékén már a kocsmákban is láttak nőket, a 40-es évek elejére pedig a városokban is megjelentek az asszonyok. A jelenség pusztító hatással volt az ipari fejlődésre, egyben a kulturális élet is romlásnak indult, ahogy azt ez a korabeli újságcikk-részlet is leírja: "Bűz és mocsok, szenvedés és halál."

oldphoto93.jpgMeggyötört férfiak egy terézvárosi kiskocsma előtt, 1932

Sokáig, talán túl sokáig tűrték a férfiak a női elnyomást. Az első komolyabb intézkedések az emancipáció ellen a  60-as években történtek, amikor lelkes férfijogi aktivisták fehér kámzsákba öltözve kereszteket égettek nők házai előtt. A baráti társaságot rasszizmussal vádolta, majd feloszlatta Horthy Miklós, akit emiatt napjainkban is durva jelzőkkel illetnek. Megérdemli! További 20 évnyi elnyomás, szenvedés után a 80-as évek elején megalakultak az első meleg közösségek. "Férfiak a férfiasságért" néven nemzetközi szervezet jött létre, amelynek tagja volt többek között Freddie Mercury, Csonka András és Miki egér is. A társaságot többször próbálták biológiai hadviseléssel (pl. AIDS) feloszlatni, ám ennek ellenére napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. A 90-es évek közepére a melegmozgalmak baráti klubokká alakultak át, melyek programjaiban gyakran szerepeltek az alábbi férfias tevékenységek:

  • tollaslabdázás
  • könyvklub
  • seggrepacsi
  • zsákfutás

A 2000-es évek közepére a férfitársadalom megerősödött és a világ különféle pontjain található férfiklubok (helyi szlengben sokszor melegbár ill. buzibár névvel illetik ezeket a szórakozóhelyeket) egységes szabványrendszert dolgoztak ki arra vonatkozólag, milyen követelményeknek kell megfelelni napjaink férfiemberének. 2007-ben egy Herbert Mills nevű obskúrus zsidó kereskedő megalkotta a PASY fogalmát. A PASY egy mozaikszó, jelentése:

Powerful And Successful Young Male
azaz
Életerős és Sikeres Fiatalember

A "pasy" fogalma az elmúlt években jelentős kulturális befolyásra tett szert, megjelent például számtalan szállóige:
"Ha jó a pasy, a repeta egy jó nasi."
"Pasyként él az ki pasyként harcol."

A pasy karaktere hollywoodi filmekben is sokszor szerepelt mint pozitív hős:
"Két pasy és egy kicsi"
"Pasyk" - Gálvölgyi János és Bajor Imre főszereplésével

Ezen felbuzdulva heteroszexuális tudóscsoportok megalkották a jó pasy receptjét, amelyre a hagyományok és a könnyű megjegyezhetőség miatt egy mozaikszóval hivatkoznak, amely a GY.A.P.O.T.

76_2.jpgBajor Imre és Gálvölgyi János a "Pasik" című tévéfilmsorozatban

A GY.A.P.O.T. szabvány:
Az alábbiakban részletesen ismertetjük a jó pasyvá válás módját, a GYAPOT szabványt.

GY mint GYÚRÁS:
A jó pasy ismérve a jó izom. Az izom pedig akkor jó, ha nagy. Az izom- és tömegnövelés minden férfi életében elsődleges szempont kell hogy legyen, hiszen izom nélkül hogy szállhatna szembe a pasy az elnyomó női hatalommal, hogy győzné meg férfitársait arról, hogy neki van igaza, és ha nem volna egy jó pasyn kellő mennyiségű izom, mit villogtatnánk a szabadstrandokon? Az izom és a siker a történelem során kéz a kézben jártak. Elég ha csak Dzsingisz kánra, Arnold Schwarzeneggerre vagy Kádár Jánosra gondolunk: mindannyian izmos pasyk voltak, s ki a filmvásznon (Dzsingisz kán), ki pedig a politikában (Schwarzenegger, Kádár) tudott a csúcsra törni. Az izomépítés legkönnyebb módja a gyúrás, ezért összeállítottunk egy edzési tervet, amellyel bárki duzzadó muszklikat varázsolhat nyamvadt testére:
1. Súlyemelés: emelgessünk súlyokat minden nap, több irányban is
2. Fekvőtámasz: kétnaponta fekvőtámaszozzunk amíg a karjaink bírják. Utána együnk tojást.
3. Box: boxoljunk rendszeresen amíg el nem fáradunk.
4. Szteroid-injekciók: napi kettőnél több nem ajánlott!

A mint ANYASÁG:
A közhiedelemmel ellentétben a férfiaknak is szükségük van anyai ösztöneik kiélésére. Egy jó pasy mindent megtesz azért, hogy minden nap átélhesse a szoptatás örömeit. Ahogy Jézusnak is, aki a következőket mondta: "Engedjétek hozzám a gyermekeket, hogy megszoptathassam őket!", úgy egy átlagos, szuperképességekkel nem rendelkező pasynak is mindennapi igénye a szoptatás. Ha tehetjük, legalább napi háromszor szoptassunk. Ha tehetjük földön, vízen és levegőben is szoptassunk. Fontos, hogy ha szoptatunk, zárjuk ki a külvilág tényezőit. Ha szoptatásra kerül a sor, terítsünk magunk elé egy nagy plédet és gyújtsunk gyertyát. Ismételjük el háromszor: "Szoptatok, mert vagyok!" Kezdjük el a szoptatást. Először csak lágyan, gyengéden szoptassunk, majd a végén már őrjöngve, habzó szájjal végezzük a műveletet. A jó szoptatás hosszan tart. Szoptatás közben intézzük el üzleti ügyeinket és írjuk meg a bevásárlólistát. Soha ne álljunk tótágast szoptatás alatt! Ha nyáron szoptatunk, vigyázzunk a kiszáradásra, télen azonban sose szoptassunk zokni nélkül. Ha nincs kit szoptatnunk, ne essünk kétségbe! Részlet a Fiúk évkönyve 1953-as kiadásából: "Végy 20 dkg margarint és egy porszívócsövet. A csövet kend be bőségesen margarinnal. Szoptass míg a hajnal hasad." Ha végeztünk a szoptatással menjünk ki a friss levegőre és éljünk a mának!

P mint PÉNISZ:
A férfiak legbecsesebb ékköve és legfontosabb alkotórésze évezredek óta a pénisz. Péniszünket dédelgessük, becézgessük, tartsuk nagy becsben és növesszük amíg lehet. Egy jó pasy kis pénisszel csak fél-pasy, pénisz nélkül azonban csak egy nő, ezért péniszünk mindig, mindenhol legyen nálunk. Ha úgy érezzük, péniszünk nem kap elég figyelmet, vegyül elő bárhol, és lógassuk embertársaink arca elé. Egy meglepett tekintet, egy elismerő mosoly vagy egy velőtrázó sikoly - péniszünk lelki világának minden visszajelzés fontos. A jó pénisz öntörvényű, de kontrollálható. A jó pasy tud bánni a pénisszel, és tudja, mikor kell engedelmeskednie e fenséges testrész parancsainak. Péniszünkhöz legyünk mindig lojálisak, hisz a jó pénisz mindig meghálálja a törődést. A lógó pénisz nem jó pénisz! Ilyen esetekben pofozgassuk, húzogassuk amíg újra fel nem veszi eredeti formáját. Az egészséges fallosz kelttészta állagú, enyhén sajtszagú és édeskés ízű. Ha grillázsba forgatjuk, míg ízletesebbé tehetjük nemi szervünket. Jó pasyhoz szép herék is dukálnak - kevés férfinak adatik meg azonban a szép here. A legtöbb here fonnyadt, lóg és büdös. Mit tehetünk? Semmit! Ha rondák a heréink rejtegessük őket, tagadjuk le létezésüket vagy szabaduljunk meg tőlük egy internetes aukciós portálon. Egy jó pasy nem ismer lehetetlent! Falloszunk szépségét és népszerűségét növelhetjük ha körülötte burjánzó fanszőrzetet növesztünk. A pénisz méretéhez hasonlóan a fanszőrzet mérete is a férfiasság és a jó pasyság egyik jele. Bodros, illatos fanszőrzettel a legjobb nőket is ágyunkba csábíthatjuk, egy csupasz farok azonban csak a koszt és a különféle nemi betegségeket vonzza. A borotvált fanszőr sem esztétikailag, sem higiéniailag nem üti meg a jó pasyk mércéjét, igyekezzünk hát a fallosz mellett szőrzetünket is minél nagyobbra növeszteni. Péniszünket éjszakára mindig szórjuk be hintőporral (liszt, kokain, só) és tekerjük szőlőlevélbe!

O mint ODAADÁS:
Egy jó pasynak nem csak az fontos hogy mások imádják, hanem az is, hogy tökéletesen meg legyen elégedve önmagával és egy jó pasy bármikor bármit megtesz önmagáért. Ezt hívjuk feltétel nélküli odaadásnak. A jó pasy teste egy szentély, pénisze egy monolit, lelke pedig egy vákum. Egy jó pasy lelke mindenre nyitott, de az önfeláldozó életmódot elutasítja. "Carpe diem!" vagyis "Élvezz nappal!" ahogy a jó pasyk íratlan kódexe is mondja, igyekezzünk hát az élet minden területén kielégíteni vágyainkat. A jó pasy:

  • mértékkel tisztálkodik, hisz a túlzásba vitt fürdés száraz bőrhöz vezet
  • arcát mindig a nap felé fordítja, hisz a szépség akkor szép, ha igaz
  • nem tartja vissza a fingot, hisz az bélcsavarodáshoz vezethet
  • betartja a pasyság íratlan szabályait
  • kézzel eszik, hisz az evőeszközök tele vannak baktériummal
  • nem hajszolja túl a testét, hisz a test a jó pasy temploma
  • feltétel nélkül hisz a Sátánban

T mint TUDÁS:
"A tudás hatalom." - mondta Sir Francis Bacon, akit a vákumcsomagolt szalonnáról neveztek el, azonban a 2011-es választások óta tudjuk hogy a pénisz hatalom, a tudás meg csak tudás. Egy jó pasy azonban tud dolgokat. Egy jó pasy tudja például hogy teste sav-bázis egyensúlyának szinten tartásához napi 4(!) alkalommal kell péniszpumpás gyakorlatokat végeznie. Egy jó pasy továbbá tudja a jövő heti lottószámokat, és a kenó illetve a tőzsdei nyerőszámokat is tudja egy jó pasy. A jó pasyk tudása azonban nem merül ki az efféle gyakorlatias témákban: több jó pasy napra pontosan tudja, mikor született a nagymamája, és időről-időre fel is köszönti őt bonbonnal, virággal, nádihegedűvel. Egy jó pasy tudja mikor kell és mikor nem kell fogat mosnia. A jó pasy tudja, hányadán áll, és mindig kész érvekkel alátámasztani magát. Általánosságban elmondható hogy amit egy jó pasy nem tud, az nem is létezik. Néhány gyakorlati tipp az univerzális tudás megszerzéséhez:

  • olvassunk enciklopédiákat és jegyezzünk meg minden szót
  • jegyezzünk meg matematikai és fizikai egyenleteket, és használjuk őket mindennapi életünk során
  • ha hallunk egy új szót, jegyezzük meg
  • mindenféle dolgot jegyezzünk meg mindig

satan.jpgA jó pasyk kedvenc istene, a Sátán

Felfedtük hát a jó pasyság ősi titkát, cikkünk azonban nem lehetne teljes anélkül, hogy pár igazán jó pasy példájával minden olvasónkat arra bíztatjuk, legyenek jó pasyk mielőbb, hisz élet, siker, jó pasyság - együtt jár!
Akiknek összejött:

Gyurcsány Ferenc: nyamvadt KISZ-titkárként kezdte, észbe kapott, hatalmas izmokat növesztett és Magyarország királya lett.
Jó-Pasy pontszám: 6

Orbán Viktor: burokban látta meg a napvilágot, iskolatársai nem kedvelték, a lenini úton indult tovább, s remek pasy lett.
Jó-Pasy pontszám: 5

Geszti Péter: torz volt, céltáblának használták, de híres költő lett és jó pasy.
Jó-Pasy pontszám: 7

Simicska Lajos: egy rühes köcsögnek tartják, állítólag mégis jó pasy.
Jó-Pasy pontszám: 1

Hajdú Péteragy nélkül született, de jó pasyvá vált.
Jó-Pasy pontszám: 2

Szegedi Csanád: zsidó volt, kikeresztelkedett, mégis zsidó maradt.
Jó-Pasy pontszám: 0



Napi tőzsde tippjeink:
A tőzsdén ma emelkedés várható.

1 komment

Címkék: pina fasz csaj szerelem pénisz izom testépítés intelligencia férfiasság pasy

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-es-siker.blog.hu/api/trackback/id/tr494774797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagoskek 2012.11.03. 15:28:26

Egész jó kis cikk lenne,sőt a buzi,pasy,gyapot témákig fullos.a többi fos.
süti beállítások módosítása